Krisztián Prépost Creative Commons License 2016.10.09 0 0 51001

Hát valóban rosszul választottam vizsgabázist.

Ha a vizsgabiztos figyelmetlenebb és nem veszi észre a 7 ülést és csak az autó papírjaiból dolgozik (ahogy az eredetiség vizsgáló is tette) akkor ez a probléma nem létezne. DE majd ha egy ködös őszi estén véletlenül hatan vagy heten lesznek a kocsiban és a rendőr veszi észre akkor lehet fájdalmasabb a dolog.

Én őt is megértem, hogy nem akar a hibásan dolgozó vizsgabiztosok sorába beállni, nem tudom ennek az ügynek milyen következményei lesznek.

 

 

Persze én is figyelmetlen voltam, amikor megvettem, nem néztem a forgalmit. Átírást feleségem intézte, én mostanáig nem is láttam az új forgalmit. Ő meg honnan tudná...

 

Sajnos a vizsgabiztos nem módosíthat. Most állítólag be kell mutatnom az autót, de azért még hisztizek majd egy sort, hogy ezt hanyagoljuk, ha annyira látni akarják az autót akkor majd stoppolják vizsga közben és jöjjenek ki nézzék meg. Én nem viszem sehova.

 Feltéve, ha az eredeti dokumentáció szerint 7 személyes. Ha ott más infó van akkor kb. tö_kön szúrom magam...

 

Ma sikerült elérnem az előző tulajt, megpróbálja előszedni az autó járműkísérő lapját meg az eredeti számláját. Talán azzal megindulnak a dolgok.