pr.hungary Creative Commons License 2016.10.06 0 0 15

Megmutatjuk, miért lett az Umi zászlóshajója a Plus, egy OnePlus 3 összehasonlítással!

 

Videó:

 

 

Az elmúlt években láthattuk, amint a kínai márkák betörtek az okostelefon piacra, és ár-érték arányuknak köszönhetően néhány év alatt pozíciót szereztek maguknak.

Évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy egy 200 dolláros készülék kompromisszumok nélküli élményt nyújtson, azonban napjainkban ez már valóság, ilyen például az UMi Plus, mely bárki számára ideális lehet.


Az UMi legújabb termék, fém burkolattal, Sharp kijelzővel, 4000mAh akkumulátorral, egy Octa Core 4G processzorral, 4GB RAM-mal, 32GB ROM-mal és egy 13MP-es Samsung kamerával biztosan a cég egyik legjobb terméke.


Mivel az adatok nem alkotnak pontos képet, ezért az UMi elkészített egy videót, melyet megoszt a világgal. Ezeken a videókon a telefon látható, miként viselkedik a készülék a mindennapi használat mellett.


Az egyik kiemelkedő telefon a OnePlus 3, ezért a videón ezzel együtt, ezzel versenyezve láthatjuk az új Plust. Ebben a tesztben az alkalmazások indítási idejét és a kapcsolódási sebességet nézhetjük meg.

 

Nagyon gyakran támaszkodunk a különböző tesztek eredményére, melyek eredménye nem támasztja alá azt, hogy a kívánt készülék biztosan megfelel a mindennapi használatra. Itt láthatjuk, hogy a Plus és a OnePlus 3fej fej mellett teljesít, annak ellenére, hogy 2GB rammal kevesebb van.

 

Ha tetszik a Plus, és szeretnél nyerni egyet ingyen, akkor csatlakozz a második nyereményjátékhoz, és légy te a szerencsés: http://bit.ly/UMiPlusPresales