Anditesi,
A kávéról az eszembe jutott egy tortenet.Jomagam is kavéfuggo vagyok,azzal kezdem a napot.Az egyik akkor legjobbnak tartottResortban szalltunk meg.Ha jol emlekszem diszkont áron volt valami 700 dollar/nap.(Dom Guss szerint akkor Dominika legjobb Resortjakent volt szamon tartva).De a lenyeg:Mikor bejelentkeztunk,'kaptunk'egy alkalmazottat,akinek minden kivansagunkat kellett volna lesnie,teljesitenie.Mosolyogva ugy is mutatkozott be,hogy My name is SOLUTION!
Kerdem miert eppen az?::-Mert MEGOLDÁST JELENT,s nincs olyan kérés,amut ne tudna megoldani,teljesiteni.....
oke!Hozott ket italt a lobby-ban,nyitottam egy 10 dollaros borravalóval.Meggyozott.😀Megkaptunk a számát ,amin 'leste'minden kivansagunkat.Masnap(elso reggeli nap)hivom,hogy szeretnek kérni két kávét(asszony még aludt,a Resortot nem ismertem stb...amugy sem vagyok ugráltatos tipus)...Szoval kértem két expresso kávét tejjel.Fél ora mulva visszahiv:Sorry!We don't have expresso coffee at out Resort.(Sajnalom,de nincs expresso kávé a Resortunkban.
...Valami ilyesmit mondott.Meglepodve tettem le a telefont,gondoltam ez nem lehet akadaly egy 5 csillagos all inclusive szallodaban.Elkeszultunk,majd lementunk korbe nézni.Az elso bárnál megállva remenyemet vesztve azert beprobalkoztam,s kertem egy dupla expressot.
AZONNAL ADOM volt a valasz,s mar csinalta is.😀😀😀😀😀A tovabbiakban nem volt szuksegunk SOLUTION(megoldas)szolgalataira.Utana olvasva,ugy gondolom,hogy az idojaras nappal 29 fok korul,ejszaka pedig 21 korul várható azokban a honapokban.Nem höség,de tokeletes strandolashoz.Remek hely,imadni fogjátok.Mi is hamarosan visszatérunk,most már hárman.Várom azt is,hogy Dom Guss-al ujra talalkozzunk,nagyon emkekezeressé tette az ott eltoltott idoszakunkat.Kelkemes nyaralast Nektek,s mindenkinek aki a kozel jovoben utazik Dominikára!Nem fogtok csalodni...visszavágyunk!