Szeleszte Creative Commons License 2016.10.03 0 0 60536

Szia Gina!

 

9 hónap lassacskán lehet ünnepelni az 1 évet:) Nekem egy kislányom van, télen tölti a három évet. Igazi kis rosszcsont, néha kitesz kettőt is. Fél pillanat alatt tud olyan dolgokat csinálni amitől a hajam égnek áll. Nekünk ő egy ajándék, már minden vizsgálat minden ki volt írva az inszemre amikor spontán jött. 

 

Szoptatás alatt (30 hónap) kicsit elszaladt velem a ló, képes voltam 83 kg-ra felhízni. A baba első évében tejmentes és cukormentes diétát tartottam, hát kemény volt... persze voltak bűnözéseim a saját egészségem kárára. Most próbálgatom ismét tartani a 160 gr ch-t még most készülök felépíteni a metformint. Már fiatalabb se leszek sokkal jelenleg 35 vagyok jövőév elején töltöm a 36-ot. Most megpróbálok lefogyni egy kicsit összeszedni magam és jövőre nekiugrani egy tesoprojektnek. Kicsit álmom,hogy jövőév karácsonyra legyen újra egy kis téli babám.

 

Nálad hogy sikerült a három? Clostilbegyt Lombik vagy spontán? Huuu ha a lánykám mellé jönne még kettő három azt hiszem egyből nagycsaládosok táborába tartoznék.

Előzmény: b.gina (60535)