Lewinfiú Creative Commons License 1998.10.26 0 0 31
Nade Trebitsch kedves!
Én negálom azt azt állítást, miszerint itt Optipista féle veszély lenne. Állítom viszont, hogy a kormány nemtelen - adóhatósági eszközökkel - megfélemlít újságírókat, és mellesleg beracizza az egyetlen libero lapot (szelektál, más sokkal nagyobb veszteséget produkáló lapokat nem raciz be). Ha azzal egyet lehet érteni, hogy a gondolat eltiprásával kezdődik a fasizmus, (KEZDŐDIK!!!) akkor ez sarkosan fogalmazva komoly lépésnek számít ebbe az irányba.
Nem vagyok politikus, nem tisztem, úgy fogalmazni, hogy mindenkinek tessen. Én ezt nagyon komolyan gondolom.
Ugyanakkor abból amit írtam nem következik, hogy O.V. fasiszta lenne. Speciel ezek a húzásai olyanok, mint egy fasisztáé. Ettől még nem lesz az, és természetesen nem az a kormányzat sem. Hiszen a FIDESZnek még mindig vannak liberális jellegzetességei is, ám attól még nem lesz liberális párt sem. Én néha mesélek rasszista vicceket, de ettől még nem vagyok rasszista. Ha viszont valaki rámszólna, hogy ezek rasszista viccek, nem sértődnék meg, és nem kiabálnék, hogy mekkora igazságtalanság történt velem. Befognám a számat és szégyelném magam.
Remélem érthető így, mert valahogy az az érzésem, hogyha kellően árnyaltan fogalmazok, akkor már nem jön át a mondanivaló.

offtopic on
Erdeilány kedves, te szép és okos!
Ez a műsor szerintem egy nagy szar volt, mindent ki kellett vágni ami szólt valamiről. Erről a szerkesztő tehetett, mert túlságosan egyoldalúan akart fogalmazni, illetve csak egy cég reklámjaival támasztotta alá érvelését. A cég persze berágott.

Offtopic off