vikuschka Creative Commons License 2016.09.30 0 0 1796

Sziasztok!

 

ELKELT!

 

Eladó, vagy cserélhető

Minolta srT100x analóg fényképezőgép (8435332), Minolta MD 2/50 objektívvel (1249714).

Külsőleg egy-két karcolás látható a vázon, ill. a kereső felső részén egy apró benyomódás van, ami a működést nem befolyásolja. Elemmel sosem próbáltam, ezért nem tudom, hogy a fénymérő működik-e, de egy pár kockát beltérben, rossz világítással, "legolcsóbb" filmmel (már a nevére sem emlékszem) lőttem, ezeket mellékeltem.

Az objektív korának megfelelő állapotú, a blende lágyan mozog a beállítás során. A záridőket nem mértem pontosan, a pár lőtt kép alapján müködik tisztességesen. A tükör szépen végzi a dolgát, viszont a keresőben néhány apró porszem látható, amik véleményem szerint a tükör felcsapódásakor az ütköző-tompítóról (feltehetően nem ez a hivatalos neve) lehulló darabkák. Mindenesetre a képek minőségét nem befolyásolják.

A készüléket kicsit elhamarkodottan vásároltam meg, időközben rájöttem, hogy inkább a Praktica szettet bővítgetném, így cserealapnak esetleg elfogadok Praktica L, LTL, MTL sorozatú jó állapotú, működőképes masinát, vagy valamilyen értelmes nagylátószögű-, vagy teleobjektívet.

Irányár: 15.000 Ft

 

ui.: bocs, az előbb lemaradtak a képek

Előzmény: vikuschka (1794)