sziasztok működik az F16 Pulse King akkumulátorra szerelhető dolog!
Két sarunál rá bírtam rakni két hete van rajta, 3dl kevesebbet eszik a Renault Fluence 1,6 benzin (2014) gyártású autóm!
Nincs változás semmiben, nem erősebb, se semmi azt értelmeztem megemeli a voltot(V) vagy a feszültséget így jobban eltud égni, persze így is biztos nem lesz teljesen 100% tökéletes égés!
Később beszámolok még!
Nekem megvannak a következő terveim ha lejár a kocsiról a garancia
Metabond MULTI EP2 kerékcsapágyba nem lesz akkora súrlódás tovább bírja a csapágy!
ezeket nem csak mondom a metabon.hu menübe /letöltések/ rá kattintasz legörgeted a referenciákhoz elolvasol mindent akkor tudni fogod hogy nem hazugság!
"Régebben vettem tőletek egy F16 Pulse King-et, ez a 7.5 L-es fogyasztásomat 5.7 L-re vitte le! Nemrég a MagnoFuel mágnesrendszert szereztem be szintén tőletek, ez újabb fél literrel csökkentette a személyautóm fogyasztását, így 5.2 L-es most! Akárhogy számolom ez több mint 30%-os csökkenés! És a mai árakkal pláne nem mindegy hogy egy teli tankkal 650-700 km-t vagy 1.000 km-t autókázom el! Köszönöm nektek ezeket a mások által sunyin eltitkolt kütyüket! :)"
Ez az idézet hát mit is mondjak vagy beakarnak csapni vagy aki leírta ő magát csapja be!
Az a lényeg megnéztem mennyit eszik ez az autó 8 litert vagy többet tényleg megeszik városba télen 9 et!
Másnak az ország útját megnéztem 6,3 fogyasztása vegyük hozzá hogy ez aki irta 85el jár és 5,7 lett úgy hogy nem előz meg senkit nem nyomogatja a gázpedált lehetséges mert írta 2,2barrol a gumi nyomást felvitte 2,5 ami már kicsit sok mindenki felfujhatja 2,4re a gumiját akkor fogyasztás csökkenés is lesz de ne számoljunk kegyetlen nagy fogyasztás csökkenésre!