repcsepista Creative Commons License 2016.09.27 0 1 1297

America Marica kérlek hogy légy az enyém??? - Nem kérte hanem a ciss America Marica meg lett répolva közel ölve meg te meg én ha ha ha...
               Battle at Hostra UniVERsiti sit sit sit...
                                1 ST PRESIDENTIAL DEBATA TE BUTA TA TA TA...
               1.: Azzal kezdem hogy meg van irva: János 8:51! - Aki hallja az ÉN HANGOM nem lát halált (dögöt?) többet...na most azokhoz szólok... villogok akik AKARTOK HALLANI... én szeretnék szerelmet vallani...ami AKIK HINNI AKARTOK HOGY CSAK ÖRÖK LÉT S ÉLÉTETEK VANNA CSAK...most csak ki kell nyitsad (od???) szemed, szemetek?- s amit mondok rögtön meglátod!!!
               2.: Egy Nőnek = Asszonynak = Feleségnek a férje mellett a helle...Ketten csak egytestLélkek akit senki elválasztani nem tud mert nem lehet!!! Sóval az INGYEN CIRKUSZ??? - Na had vezessem le... Na vegyük a Matrix filmet...amibe hogy TE MEG ÉN EBBE A TESTBE EGY AKUMMULÁTOROK VAGYUNK...AZ AZ DE ÖRÖK AKUMULÁTOR... igy vegyük hogy 100 millcsi pacninak (akumlátornak) a szeme rá van tapadva a T.V.-kre DOBOZOKRA...ami közvetlen is ELEKTROMOSSÁGOD NINCSAK AZ A GOD, AZAZ HUN -GOD NEM A VALA VALLA GOD KIMBA? KIN?
              3.: Nosa... AZTATA EGY MARÉK MAGYAR S MAGYAROK KAUKÁCZIT... NINCSAK A DÖG X DÖGÖD DÖGHALÁL KINHALÁL VALLÁS LÁSS??? FELVÉTELE ELŐTT NEM VOLT HALL ÁLL...AMI NINS IS!!! AMI VAN... HOGY AZOKAT AKIKET NEMTUDTAK MEG EL TÉRITENI...MAIS LEGYILKOLJÁK DE NEM LEHET...MERT TE AZ EMLÉKED VAGY!!! VAG NEM VAGY!!! Igy hogy TE MEG ÉN MEG TI VÁRHATTOK BÁRMIT IS...ETTŐL A KÉT SION LÁNYA... UGGYANIS CSAK NAGY IZRÁLER -ÁLOM MEGVALÓSITÁSA AMI EDDIG SOSE VOLT S LESSS... NOS IGY EZEK SEMMIT TRÖBBET MINT... NA ACCHILLA MEGETT... ABCULLAULTRA AZ IZRÁLER CIRÁLYSÁGA MEGVALÓSITÁSA GÉPEZET VALA... MIG blONDYNK... RÁ SZAVAZOK MERT LAW & ORDER DÖRRR... DE ELŐBB SZÓLLALJON MEG ZENGJEN A TROMBITA (TRUMPet) TE BUTA... UGYANAZ A SZLÓGANOK MINT JITLER...AKIT 1936-BAN KICSERÉLTEK, MIT GONDOLTOK MIRÉT NEM TALÁLTÁK MEG A PORHÜVELYÉT???
             4.: Egy nőnek - feleségnek a férje mellett - megett a helle...na most abcullaultra csak az lehetsegges...na Zrinyi Ilona... bizon szeretői vették körbe...aha le van festve karddal a kezébe... Na borzalom...na ezek SION LEÁNYAI S AZ ELJÖVENDŐ CCIRÁLY HÁREM HÖLGYEI... DISZ NŐK? - ÓDISZ - BA BABA... Borzalom MÁRKHELL ANGELLA... ami monduk AccHilla ha hüséges asszonya Lobbonak... na Lobbo ma is döngeti a jó kislánok az ágyba...a többi az ágy alláh há há há...
              5.: Na amit EDDIG BE VILLOGTAM...VALÓSZERÜ HOGY AZ VAN...VAGY... NA MA A LEGNAGYOBB SZÓLLAMA blONDYNKNAK GÉZHUS KREJZLER KÖZEL VAN... HA SIKERÁL... NA A FÖLD ALLAHTTIJAK... MONDUK MINDENHOD TÜZZEL TÜZZBE LESZTEK MEGTISZTITVA...AMI CSAK AZOK... AKIK A HALÁL OLDALT VÁLASZTOTTÁK... NA MOST ÉN MÉHGIS, NINCSAK blONDINAK SZLÁV FELESÉGE VALA...TEHÁT AZ AMCSIK MEG OROSZOK HA HA HA...AKKOR ELŐBB IZLERELT KELL TOTA DE ATOMOZZA, NA MOST MÉGIS HA KITUDÓDOTT HOGY ...NA TE EGY GÖMB???- VAGY... MIKOR ELFOGADTAD HOGY VALAKI MEGHALT HELLETTED...(AZ TE VAGY!!!) AKKOR A FÉNYED...LEADTAD... AZ AZ HOGY EGY BIRKA VAGY KECSKE...OKOSABB MERT AZ MEGSZÖKÖTT MEEE...
         Isten barma buuu...