Tatjaana Creative Commons License 2016.09.24 0 0 7

Kérem, valaki, aki olvassa segítsen információval, segítő hozzászólással vagy megosztással. Egyedül vagyok, nincs családom, rokonom, se párkapcsolatom. Harmincas éveimben járó egyedülálló nő vagyok, próbáltam társat is találni éveken keresztül, sikertelenül, mert a problémámat ha elmondom, az elijeszt mindenkit vagy eleve leválasztják az érdeklődőket operatív módszerekkel. Felregisztráltam online társkereső oldalra is, de ott is folyamatosan zaklatók írnak rám, zsinórban megkeresnek, hogy ellehetetlenítsék a társkeresésemet, hogy teljesen magamra maradjak és ne kapjak segítséget sehonnan.

Az alább vázolt szervezett zaklatások miatt évek óta nem volt hosszabb távon bejelentett munkaviszonyom és most már semmilyen jövedelmem nincs. A visszamenőleg hiányzó munkaviszony miatt pedig semmilyen szociális ellátásra nem vagyok jogosult. Lassan vagy éhen halok vagy télen megfagyok, mert semmilyen jövedelmem nincs ezek kivédésére. Nem akarom ezt megvárni, ezért keresek fórumot ahol emberekhez fordulhatok, mert egyébként nincs senki akihez fordulhatnék. Eddig nem kaptam jogi segítséget sem. Egy az, hogy nem is tudnék megfizetni ügyvédet, másik pedig, hogy nem akarnak foglalkozni ilyen jellegű zaklatási ügyekkel. Egyszer igénybe vettem a családsegítő ingyenes jogi tanácsadását és az ügyvédnő azt mondta, idézem: "Ne mondja el senkinek, de én javasolnám, menjen el egy jósnőhöz aki megvizsgálja, nincs-e magán negatív energia vagy nincs-e elátkozva. Én hiszek ebben és egyszer én is felkerestem egy mágust, mert nem mentek olyan jól a dolgaim... ő elmondta nekem a fél életemet, úgy, hogy nem is ismert, csinált valami szertartást és utána megszűntek az akadályok..." Azt gondolom, ez az ügyvédi hozzáállás minősíthetetlen, de sajnos nemegyszer találkozom a probléma ilyen jellegű félresöprésével,  bagatellizálásával.

Kérem, akiben van jó szándékú emberi érzés, az engedje megnyilvánulni! Ne hagyjuk elhatalmasodni a zsarnokságot, segítsünk egymásnak!