F27szerviz Creative Commons License 2016.09.22 -1 1 39935

""Az a szerencséd és másoknak is, hogy a vevők zöme töketlen és/vagy tudatlan.""

Vagy inkább az a szerencsém,hogy minőséget adok valóban a pénzéért? :)

A bizonyítás eléggé egyszerű,meglehet hogy egy cella hibás,és ha ez így van miért ne cserélném ki neki?

Viszont olyan hogy 50-100-200 cella egyszerre hibás kb nemlétezik.

Ha user hiba van kb egyszerre fog sérülni az összes akku,vagy a legtöbb a pakkból,ha cella hiba akkor 1db vagy max még a vele párhuzamossak ha zárlatossá válna egy cella.

Bár az igazat meg valva,nem is értem,és nem is értettem azt mikor itt a garanciális dolgokról beszélgetnek az emberek.!

Aki hivatalos számlás garanciás árut akar,az beballag egy boltba,megveszi,és  érvényesíti a garanciát.

Én is ezt teszem ha szükségem van a garanciára,ha meg megveszek valakitől valamit mert olcsóbb,és hülye vagyok bepalizni hagyom magam esetlegesen,akkor lenyelem a békát és ennyi.

De szerencsére én nagyon sok mindennel foglalkozom,és nagyon elenyésző az,hogy megszívom.

Törekedek arra is ,hogy aki velem üzletel,szintén ne szívja meg.

Egy hónapos történés.

Vettek tőlem egy 48V 5Ah lipo akku pakkot,a srácnak elmondtam mit hogyan merre,de véletlen belemerült a rollerezésbe,és döglésig merítette a vadi új cellákat,majd fel sem töltötte őket.

Tudta hogy ő a hunyó be is vallotta.

Kérdezte tőlem mit lehet tenni.

Mondtam neki jöjjön le adok neki egy 48V 10Ah akkut az előző akku árának feléért.

Nem vagyok én olyan rossz ember mint aminek hiszel. :)

Amúgy meg szerviz lévén,elég jó ember ismerő vagyok,nagyjából kilehet szűrni ki a macerás vásárló,és ki az aki korrekt!

Ha besétál hozzám egy macerás vásárló,és ez le is rí róla,inkább nem javítok meg neki semmit,és nem adok el neki semmit,mert semmi kedvem a nyavalygásukhoz.

Előzmény: Törölt nick (39934)