Eszem ágában sincs néhány gyökér miatt megint törölni a nickemet. Ezt az örömöt még egyszer nem szerzem meg senkinek.
Jellemző módon Busmann tantójához is csak a kipattant vihar a biben nagyságrendű palávert követően méltóztatott véleményt írni az itt jelen lévő nagytudású illetékesnek, addig esze ágában nem volt leereszkedni hozzá. Egyszerűen gusztustalanok vagytok kicsiny emberek.
A szódabikarbónás csiszolást az általam többször idézett könyvben olvastam. Ja, hogy azt nem olvastad, mert angolul van? Nem az én bajom. Ott baking soda szerepel ami szódabikarbóna. Sajnos engem is pontatlanul idéztél, mert én nem szódabikarbónás vízzel fehérítettem a hamont. A szódabikarbónát abba vízbe tettem amit a csiszoláshoz használtam. Lágyabbá, selymesebbé teszi a. vizet. Az idézett kónyvben az áll, hogy amikor a hazuya követ egy durvább kövön vélonyabbra csiszolod a lecsiszolt hazuya iszapszerü masszáját használd fel a hamon fehérítéséhez. Persze gondolom te nem olvasol ilyesmit, mert jobban értesz a témához min az a három élő nemzeti kincsnek számító tógishi aki a könyvet írta. Meg nem ártana angolul is tudni hogy elolvashasd. Bár előtte a magyar helyesírást kellene megtanulnod.
Fegyenc cimbora: Mint már korábban is írtam neked, nomen is omen. Már ha érted a jelentését. Persze mivel a gugli a ti jó barátotok főleg, ott meg lehet találni ezt is. Amúgy meg szerintem neked itt senki sem osztott lapot, de ugye neked kell egy segg amit nyalni lehet. Ám tedd.