_panni_ Creative Commons License 2016.09.13 0 0 15

Köszönöm a hozzászólásokat!

 

Csak előrebocsájtva, édesanyámra a legkevésbé illő jelző a kapzsiság... Nem azért fizetett, hanem mert az volt benne, hogy ez az ablakhőszigetelés azért talán nem lehet rossz dolog, sajnos, régi építésű, gázkonvektoros házban lakik, és épp most maradt egyedül, mert idős nagymamám nyáron meghalt, tehát a meglehetősen nagy házat egyedül, egy nyugdíjból kell fenntartania, és gondolta, jó lenne a fűtésen spórolni. Az erőszakos üzletkötő pszichikai ráhatására is tette mindezt, hogy ilyen könnyen belement a készpénzátadásba.

 

És bingó! Látom, az előttem szóló meg is nevezte, nos hát, a neve nekünk is a birtokunkban volt, csak én egyelőre nem akartam leírni, hát igen, ő volt nálunk is, azaz LÁZÁR CSABA! Aki valójában lyukat beszél a hasba, és valahol érződik, hogy csaló lehet, legalábbis nekem nagyon nem tetszett sem a dumája, sem a pofája, de édesanyám ezt akkor hirtelenjében nem tudta felmérni. Én is láttam az "úriembert", mert az üzletkötés végére csöppentem a történetbe, amikor sajnos, már minden le volt rendezve, nagyon bánom már, hogy nem szóltam bele, nem fogtam fülön ezt a kis nyomorult gazembert! Aki ugye, elég hamar el is viharzott a helyszínről, gyalogosan!

 

Amúgy most ott tartunk, hogy a kb. három hete ajánlott tértivel elküldött szerződésfelmondás kézbesítéséről még nem jött vissza a tértivevény, anyukám lehet, hogy bemegy majd a postára, és a ragszám alapján utánanézet. Ez már önmagában gyanús, mivel több, mint valószínű, ez a cég nincs a megjelölt címen, vagy nem vesznek át küldeményt, nem keresik stb. Úgyhogy erre is kíváncsiak leszünk.

 

A fogyasztóvédelemnél azt mondták, hogy akkor van még a békéltető testület, itt meg lehet próbálni megegyezni velük, ha nem, akkor pert lehet indítani a Pécsi Törvényszéken szerződés semmisségének megállapítása iránt. Ugyanis a sajtcetli szerződésük SEMMIS, de ezt bíróságnak kell megállapítania. A semmis szerződés viszont alapból magával vonja annak érvénytelenségét is, tehát semminemű követelése egy ilyen szerződéssel nem lehet a cégnek.

 

Örülnék még több tapasztalatnak, véleménynek, kíváncsi vagyok az előttem szóló történetére is, hogy mire megy majd... Drukkolok.