Nem mondasz hülyeséget a boltokkal sajnos igaz a legtöbb helyen amit ők kedvelnek azt akarják rád sózni vagy amiből van sok! (nem bírták eladni)
Azt mondod kell egy szaki Ebben is igazad van!(részben) mert ha nem horror árakon akarnának dolgozni hogy egy munkahelyen egy háznál meg gazdagodjanak akkor minden további nélkül így is lenne Sz@rnék én nagy ívben a szerelgetésre csak élvezni szeretném a meleget azt jól van!
De tudod mikor el jött A fasza mesterember (és nem egy nem kettő) és mikor vázoltam mit akarok és a legolcsóbb is (baráti áron) fél millát beszélgetett munkadíjat Na ott ki akadt a mérce.
Akkor jutottam arra az elhatározásra hogy magam kell össze hoznom. Ha a fene fenét eszik akkor is!
Már nem kell sok idő és meg fogom mondani (ha be fűtök) hogy jó lesz -e vagy sem!
Addig most már csak tapogatózok a dolgon hátha valami nagy hibát vétettem még van lehetőség javításra!( de szerintem olyan nagyon nem csesztem el semmit) Hála az itt a fórumon segítő emberkéknek.
Ezúton is ezer hála a sok építő segítő kritikának, le írásnak és emberkének :-))