Törölt nick Creative Commons License 2016.09.05 0 2 2073

Mi tagadás, egyszer Veled is elbeszélgetnék szívesen erről-arról! :-) 

Az egész Partizán-túra szervezés úgy kezdődött egyébként hogy postán elküldtem Péternek a Kohász Kéktúra igazolófüzetét, és az igazolófotókat, ennek kapcsán kétszer is beszélgettünk telefonon vagy 20-20 percet.

Megemlítettem neki hogy a Kohászon szinte végig lestem az öregebb fákat hogy hátha megtalálok egy régi Kohász utas dombornyomott fémtáblát.

Ilyet:

Nem találtam 130 kilométeren sehol, erre ő azt mondta hogy ad egyet, csináljam meg a Partizán utat, aztán kopogtassak be hozzá.

Szóltam túratársamnak, aztán egy hét múlva mentünk is partizánkodni.

Túra után bő másfél órát beszélgettünk Péteréknél, már majdnem el is felejtettük a táblát, mikor eszünkbe jutott. Felhozott egyet a pincéből... és nem olyan volt hanem csupán egy sima fém kék sáv jelzés!! :-))

Cserébe viszont kaptam egy életre szóló élményt, amelyre enélkül a meghívás nélkül nem biztos hogy valaha is eljutottam volna.Amit a Partizán úton láttam régi jelzéseket, táblákat álmomban sem gondoltam volna hogy valahol még van ilyen!

A Kohász Kéktúrát amúgy úgy néz ki tervezzük ősszel, esetleg télen, túratársam azért mert még nincs meg neki, én meg azért mert lombmentes időben is végig szeretném járni, hátha ezúttal sikerrel járok a kis táblácskával!

Apropó! Láttad már a Kohászos fotóimat? Színtiszta Bükk az első rész! :-)

konfartibi Kohász kéktúra című albuma az Indafotón

És most már azt is tudjuk Pétertől hogy mi látható az új jelvényen, ráírtam a fotón:

régi, új egymás mellett

Előzmény: garass (2072)