Ripesz Creative Commons License 2016.09.04 0 0 2073

Szia Hul!

 

Az egész éves pörgés után én is szívesen választanám a nyugodtabb, minél érintetlenebb környezetben levő kempingeket, de több ok miatt örülnék néhány nagyobb, jól felszerelt kempingnek:

Csak full főszezonban tudunk menni, a kis kempingekben beesős alapon ritkán van klassz szabad placc, a nagyobb kempingekben egyszerűbb ilyet találni.

Előre látatlanban nem szívesen foglalok, szeretem a helyszínen kiválasztani a placcot. Erre megoldást jelentene, ha szeretnénk ugyanoda visszajárni és ismernénk a placcokat az adott kempingben.

Mi viszont inkább szeretünk új helyeket felfedezni.

Van két kamasz gyermekem, akik nem szeretik az ingerszegény, nyugodt környezetet és mivel várhatóan az utolsó közös szűk családi körű nyaralásainkról van szó, próbálok olyan helyeket találni, ahova ők is szívesen velünk tartanak.

Szerencsére - a fórum is nagy segítségemre van ebben és viszonylag sok saját tapasztalatom is van  - elég jól ismerem a kempingezési lehetőségeket Dalmáciában, ezért én továbbra is azt gondolom, hogy nagy igény lenne a nagyobb, komolyabb kempingekre, főleg Közép és Dél-Dalmáciában.

 

Előzmény: hul (2072)