Néhány gondolat az új menetrendről a járműkiadás, illetve a látottak alapján:
Az egyetemi betérős 2-eseket nem ártana összeforgatni valamivel, hiszen következő indulási időre épphogy visszaérnek, vagy rosszabb esetben már késve indulnak el.
A 43-asnál sajnos lehet, hogy visszalépés történt, a reggeliek, a 13:21, és 16:35, 17: 35 indulásokat ugyanaz csinálja, közte (du.) nem tudom mit csinál a Búza téren, de remélem nem üresen áll. A 15:03-as 2-esre pedig elvileg garázsból jön a KR-es busz. (nyáron ez volt a folytatása a 13:21-es 43-asnak)
A 17:00-ás 54-es BE irányba vonatozott a 17:00-ás 1-essel. Volt értelme megvariálni az 54-es menetrendjét is. KI irányba szintén vonatozott a 17:04-es 1-es, és a 17:10-es 54-es. Mindkét említett 54-es ki volt használva, sok álló utas, majdhogynem tömeg volt rajta.
Felső-Majláthon ha már kétszer is megáll a busz értelmetlenül, és a másodikat is megakarják tartani ezután, illene átnevezni mondjuk Bagolyvár, Hegyalja út, stb. A CNG-n a monitor e 2 megálló közé is mutatott 2 percet, szóval tényleg hülyeséget írnak ki a monitorok.
29-est szerintem vegyesen járt szóló-csuklós erről talán pótló tudna majd nyilatkozni.
Amire pedig én kíváncsi leszek, hogy a 15:18-as 2-es végül mi lett, szóló-e újra, illetve össze van-e forgatva.
Röviden ennyi jutott eszembe. CNG-ken megy a klíma.