allez zserzseli! Creative Commons License 2016.09.01 0 0 52182

ráéreztél a lényegre mester! :)

az az igazság, hogy én már sokadszor voltam, de utoljára 2012-ben. 

a pályát is 75 %-ban ismertem különböző távokból (CCC, TDS, leszázalékolt UTMB, Traverseé), ezért a varázsa sajnos már nem volt meg. pedig pl. a bertone-bonatti ház között lévő panoráma útnál azért talán kevés szebb helyen lehet futni Európában. de ez az egész olasz részre elmondható..

nekem most hiányzott ez a sokkszerű felismerés. kicsit üres voltam belül, de remélem nem hangzik nagyképűnek.

nem is daráltam, csak olyan "rutinszerű" volt. persze az jó érzés volt nagyon, hogy le tudok hozni egy ilyen "post-graduate" versenyt gyak rutinból.

ami a versenyt illeti, a bája azt hiszem teljesen elveszett. chamonix dugig van a köbön. a kivezető úton 2-3 km-es sorfal van. nekem ez picit már túl nagy hájp. ehhez képest a pontok pl. nem változtak. az ellátmány nem javult, persze nem rossz, végig lehet menni így is simán, de mondjuk egy jobb csanya verseny veri. íztelen leves és tészta. elrághatatlan szalámi. sóskeksz és édességek, amiket ugye kb. 50 kili után már öklendezel :). a sajtok viszont jók.

régen is tömegrendezvény volt, de volt egyfajta bája. ma már ez a báj is elveszett sztem.

 

ha vki először van kint, vagy kétszer megy két teljesen külön távra (pl. CCC, TDS), akkor hatalmas élmény, tényleg once in a lifetime.. 

 

persze jó érzés finishernek lenni.. megvan pipa, azért ez egy nehéz verseny nagyon, szóval dagad a mell. de részemről már nem annyira ikonikus az egész..

 

remélem nem negatív, nagyjából elsőre ezek az érzések voltak bennem..

Előzmény: CSERMANEK (52180)