Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -2 0 99191

Mai nap tapasztalatai:

Végre visszatértek a csuklósok, így számos vonalon nőtt a kapacitás. Viszont délelőtt 20 percezik a 71-es, és elég kellemetlen, hogy egyes délelőtti indulásokra szóló kocsit tesznek. 

A 32-es járat jelenleg valóban értelmetlen, és pazarlás. Míg a 32-en 3-4 emberke utazik, addig a 71(A), és 72(A) járatokon tömve vannak a csuklósok. Jó lenne ha a 32-es megszűnne, és ezt a kapacitást beolvasztanák a 71(A), és 72(A) vonalakra. 

A 32-es délelőtt értelmetlenül túl sűrűn (10 percenként jár), viszont délután 16:13-kor indul az utolsó járat a Honvéd térről. Ez azért felfoghatatlan mivel a délutáni csúcsidőszak 6-ig, vagy fél 7-ig tart, ezért járatni kellene még legalább két órán át a járatot. Ha még tenne egy kört Marostőn (Fő Fasor - Thököly utca - Hargitai utca - Fülemüle utca - Fő Fasor), akkor megfelelő lenne, és nem kellene sűríteni a 71(A), és 72(A) járatokat. 

A 77Y járat minek van? Ma láttam a József Attilán fél négy után, és gyakorlatilag 1 ember utazott rajta. Ha már ennyire spórolás van, akkor ilyen pazarlást ne engedjünk meg, és inkább sűrítsünk ott ahol sokkal inkább szükséges. 

Kipróbáltam a 3-on a Pesát, nekem nagyon tetszett, és az utasok is elégé meglepődtek. 

Előzmény: T 6 (99190)