atiwrc Creative Commons License 2016.08.31 0 0 121

Zebra!
Melyik M4-es wtcc magazint késted le Augusztus 6-án? A portugáliai (Villa Real) összefoglalót?

Ha jól gondolom csak az lehetett, mert Augusztus 7-én írtad a hsz-t és akkor volt az Argentin wtcc futam.

Valahonnan máshonnan sikerült beszerezni azóta?

Itt még úgy látom fent van:
http://www.mediaklikk.hu/video/wtcc-magazin-7-resz/

De innen sajnos nem tudom rögzíteni, mert a sokszor átugrik a felbontás rossz minőségbe.

Viszont! Mint említettem, mostanság néhány dolgot(gp2,gp3, wtcc) ilyen pocsék minőségben(SEP= 10ó/dvd) felvettem a HDD felvevővel, hogyha kellene esetleg a magyar hang.
Sajnos valami miatt a Line1-ről (scart-os "decoder" elnevezésű bemenet) vett dolgokat, amik SEP minőségűek, nem tudom kiírni DVD-re (csak valós időben másolhatja át), de a Line2-ről (RCA bemenet) SEP dolgokat viszont ki engedi írni. Ezért mostanság az SEP-es felvételeket a Line2-ről vettem fel. Sajnos kiderült, hogy az újra írható DVD-re (bár lehet az is kavar hogy +rw és nem -rw) ezeket a SEP-es dolgokat mindenféleképpen valós időben másolja, mindegy hogy Line1 vagy Line2-ről volt felvéve. (Azért egy 10órás LeMans valós időben átmásolva elég érdekes lenne, kiváncsi lennék milyen lenne a dvd mire megírja.....).

Mivel már nagyon kellet a hely úgy gondoltam egy fene egyszer engedem neki hogy a gyormásolás mellet még +20+30 percig írogassa az újraírható dvdmet.  A kíírással nem is volt gond, gépen is le tudom elvileg játszani, viszont a Handbrake és más program sem látja normálisan a lemezen a SEP-es dolgokat, csak a többi videot engedi lerippelni, azokat nem. Az említett két problémás videó egy M4 dtm Zandvoort magazin és egy M4 Portugália wtcc magazin volt. Mivel ezeket nem tudtam lerippelni, nem is akartam törölni a HDD felvevőről. Elviekben csak a többit töröltem.

Ma használni akartam újra a dvd+rw lemezemet és ilyenkor lecsekkolom mindig formatálás előtt hogy minden megvan-e rippelve PC-n, (természetesen  a két M4-es videó nem volt ott mivel nem tudtam rippelni), a HDD felvevőn viszont a Zandvoort-os DTM-et találtam csak meg, nem tudom hogy akkor töröltem véletlen az M4 wtcc-t vagy hova lett :/.

Hosszú lett a leírás de a lényeg, az hogy még meg van (ilyen pocsék minőségben) újraírhatón, csak kérdés hogy mit kezdjek vele, próbáljam valahogy a .vob-okat gépen elrakni és majd ügyködünk vele(szükségem lenne az újraírhatóra...) vagy sikerült-e beszerezned máshonnan azóta?

Ja majdnem elfelejtettem, hogy a videó dátuma a valós időben történő másolás miatt 08.23-ra változott, de videó neve szerencsére tartalmazza a dátumot is és ott 07.23 10:10 perc van megadva. Visszakerestem a műsorújságaimat, és az F1 Hungaroring-i FP3 előtt volt ilyen hogy:
2016-07-23 Szombat M4: WTCC Magazin Portugália 10:15-10:45

Neked akkor sem sikerült felvenned?
Vagy most esetleg valamifélév összefoglaló/argentín előzetes témájú magazin volt?

Köszi a mihamarabbi  választ!

Előzmény: Zebra003 (106)