Pomber Béla Creative Commons License 2016.08.26 0 0 277220

ha az egyik fél bevezette a politika eszköztárába a gazemberséget - akkor a másiknak, ha az valóban tisztességes, akkor az első dolga kellett volna, hogy legyen annak "kivezetése" onnan.

 

Semmit nem értesz a világból, idealista vagy.

A politikai gazemberség olyan valuta, amiért szavazatot adnak a boltba. A gyűlöletkeltés is ilyen, meg a lopás is aminek egy részét visszacsurgatják a propagandába, mindegyik általad elítélt tevékenység ilyen.

 

Te azt az imbecillis viselkedést várod el a politikusoktól, hogyha az egyik felveszi a repertoárba a nyuggeratomfegyvert (szocik, lásd ingyen utazás, 19.000 Ft, 13.havi nyugdíj, tarha emelés az egekbe akkor is ha csődben az ország), akkor a másik rózsaszín holdszarvúakkal és csillámporos szivárvánnyal tudja ezzel felvenni a harcot, mert el tudja magyarázni 3,5 millió tarhásnyuggernek, hogy ne akarjanak annyi pénzt mert emiatt tönkremegy 20 év múlva az ország...

 

Te a politikai öngyilkosságot és önmegsemmisítést várod el a Fidesztől, csak hogy ne folytassák a szoclib által elkezdett gazemberségeket. Azért is alantas a gondolkodásod, mert te is tudod, ha a Fidesz leöngyilkolná magát az ilyen nemes elvek mentén, a szoclib utána ott folytatná ahol abbahagyta, csak éppen már nem lenne váltópártjuk sem és ott állnál azzal a helyzettel, hogy a gyurcsibohóc képét nézegetheted még 2032-ben is a miniszterelnöki székban.

Előzmény: advocatusdiaboli (277171)