hul Creative Commons License 2016.08.26 0 0 137873

Többnyire a határőr nem volt külön genya, mert kiskatona volt, okmánykezelő, ő leszarta. A vámosok arattak. Igen, volt sok rohadék magyar vámos is, forgattak, kutattak, élvezettel, belekötöttek mindenbe és sokszor nehezebb volt bejönni az országba, mint kimenni...

De akinek eleget sikerült a román és egyéb keleti határokon átkelni, az megismerhette a lejmolás, a mocskosság, a korrupció bugyrait, azért a magyarok nem merték megtenni, amit ők ott. De a "belföldi" szerb fegyveresek is csodálatra méltók voltak, örökösen megállítottak és lejmoltak, meg megbüntettek, ha igaz volt, ha nem -pl. egy "gyorshajtásért". Éjjel arattak főleg, bárkit megkopasztottak, sőt volt szerencsém látni, amikor a buszsofőrt megbüntette 60 DM-re.. és mivel a magyar sofőr kért papírt róla, hát írt egyet. 30-ról. A rohadék. 

Különben a kicsi és nagyobb ajándékok ott sorakoztak az embernél, mert anélkül nem ment a dolog. A bulgár képes volt elkérni a kinyitott cigit is, mondom ez egy külön állatfaj, korszülemény és torzszülemény volt... Persze óriási üzlet volt a török áru, meg minden, amit el lehetett adni a másiknál. Ők levették a sápot, nagyban is ment a dolog. És sokan végezték börtönben, bár az aranyparolinosok is részesedtek, tehát nem volt sok bukta, fedezték egymást.

Előzmény: monobombola (137872)