cochenille Creative Commons License 2016.08.25 0 1 25680

Szervusz!

 

Remélem, a beírásod óta már sikerült kicsit lecsillapodnod, szerintem alaposan túlragáltad, amit írtam. Nyilván jobban ismered a kerekhegyi falurész történetét, nekem inkább csak vázlatos ismereteim vannak. De az, hogy azt írtam, hogy "pénzes pesti lakosokat kezdtek idecsábítani", egyáltalán nem azonos azzal az általánosítással, hogy minden telektulajdonos dúsgazdag pestiként lett azzá; ilyet én nem írtam és nem is gondoltam.

 

Azzal pedig szerintem semmiképp nem tévedek nagyot, ha továbbra is azt gondolom, hogy az út kilobbizásában a tanácsi időszakban főként, sőt leginkább az ott telekkel rendelkező "jó elvtársak" szava számított (nyilván nem véletlenül született meg a Lázár út elnevezés) - de ezzel ugyancsak a legkevésbé sem állítottam azt, hogy minden kerekhegyi lakos a pártelitből került volna ki.

 

Ha mégis, még így is sértve érzed magad, akkor ezúton elnézést kérek, bízva benne, hogy viszonzásként te is visszavonod a vélhetőleg hirtelen elragadtatásból elkövetett, szükségtelen sértegetéseidet.

Előzmény: Kerekhegyi másodrangú (25676)