Sziasztok,
Kár hogy mielőtt kocsit vettem nem olvastam el a kommenteket, de hátha más tanul belőle..
Történt velünk (férjemmel), hogy egy napon arra tévedtünk (Fót), és kiváncsiak voltunk mennyiért számítanák be a kocsinakat. Ahogy sokan leírták aznap tejbenvajban fürdettek, és becseréltük a kocsinkat egy P307sw-re. Jelzem, este 9 után került arra sor, hogy próbaútra vittek, ahol zörgött, csattogott és amit el tudsz képzelni. Kiderült hogy a kipufogóval van a baj.....de majd ők megcsinálják másnapra. Másnap estére ismét 9 után készen is lett a kocsi, amivel boldogan elindultunk, jelzem sokáig nem jutottunk elment a szervó. Visszamentünk, de már sajnos senki nem volt ott, másnap ismét vissza, ahol rádugva a gépre hibát jelzett amit kitöröltek. Hurráááá, boldogság. Csakhogy a hiba napi szinten előjött, elvittük szerelőhöz, ahol kiderült, hogy a relé tönkrement, és kb: 60-80ezer forintba fog kerülni. Augusztus elején elmentünk a reklamálni, ahol a G. Gergely, magyarul nem tudó, és a próbaúton sebességbe nem tudom rakni fiúcska kipróbálta a kocsit, ígért fűtfát.
Tegnap megkaptuk a hivatalos választ miszerint ismertük a hibát és sorry, és a vicc a végén 07.15-i dátum, még jó hogy mi 08.hó elején adtuk be a reklamációnkat.
GRATULÁLOK AAA autó, amint nektek is megírtam, kelteni fogom a JÓ HÍRETEKET, bármerre is járok!