Törölt nick Creative Commons License 2016.08.25 0 0 277015

Attol meg teny marad hogy megtortent, hiaba probalsz relativizalni azzal, hogy a Kurier egy bulvarmagazin. De hogy megnyugodj, ez visszafele is mukodik, a kurdok is megtamadjak a torokoket:

http://www.zeit.de/gesellschaft/2016-03/demonstration-aschaffenburg-kurden-tuerken

 

Es epithetsz magadnak olyan szalmababokat, hogy en legyilkosoztam 100+ millio embert, de ettol meg teny marad, hogy ezen emberek koreben nagysagrendekkel nagyobb az eroszakpotencial, mert az eroszak a konfliktusok rendezesenek bevett modja naluk.

http://www.deutschlandfunk.de/deutschtuerken-mit-integration-gegen-gewaltpotenzial-angehen.720.de.html?dram:article_id=360981

Das ist nicht der erste türkische Konflikt, der sich auf deutschem Boden abspielt: Immer wieder trugen etwa Kurden und türkische Nationalisten – oder auch Aleviten und radikale Sunniten – hierzulande ihren Streit aus, teils mit erheblichem Hass. So ist das nun mal: Einwanderung aus Konfliktregionen bedeutet immer auch den Import der dortigen Konflikte.

 

Nem kell armageddont kialtani, viszont nem kell beengedni olyan embereket, akik behurcoljak magukkal ide a konfliktusaikat. En speciel nem vagyok kivancsi a kurd-torok konfliktusra, oldossek egymast otthon.

Előzmény: Auralianus (277010)