firmitudo
2016.08.22
|
|
0 0
273
|
Nagyon köszönöm!
Még egy kérdés ezzel kapcsolatban. Menniyre lehet életképes az, hogy ezeket az "alkatrészeket"(az ikra és a haltej kivétel) még a főzés kezdetekor kés pengéjével szétdörzsölve a hideg lébe tenni és azzal együtt forralni? Nem lehet, hogy jobban gazdagítaná a lét? Gondolok itt arra, hogy lehet olyan a fogyasztók között, akik nem szívesen ennék meg így egyben ezeket a halbelsőket, viszont apróra zúzva nem is tudnának róla. Illetve ez mennyire gyilkolná meg a dunai tradíciót?
Még egy. Nem nagyon tudok friss halból főzni, csak fagyasztottból. A beirdalt friss halat sózzam be és úgy fagyasszam, vagy egyben fagyasszam le és olvadás után irdaljam és sózzam, majd pihentessem?
Kösz. |
Előzmény: Tibbe (272)
|
|