firmitudo Creative Commons License 2016.08.22 0 0 273

Nagyon köszönöm! 

Még egy kérdés ezzel kapcsolatban. Menniyre lehet életképes az, hogy ezeket az "alkatrészeket"(az ikra és a haltej kivétel) még a főzés kezdetekor kés pengéjével szétdörzsölve a hideg lébe tenni és azzal együtt forralni? Nem lehet, hogy jobban gazdagítaná a lét? Gondolok itt arra, hogy lehet olyan a fogyasztók között, akik nem szívesen ennék meg így egyben ezeket a halbelsőket, viszont apróra zúzva nem is tudnának róla. Illetve ez mennyire gyilkolná meg a dunai tradíciót?

 

Még egy. Nem nagyon tudok friss halból főzni, csak fagyasztottból. A beirdalt friss halat sózzam be és úgy fagyasszam, vagy egyben fagyasszam le és olvadás után irdaljam és sózzam, majd pihentessem? 

Kösz.

Előzmény: Tibbe (272)