Törölt nick Creative Commons License 2016.08.21 -17 7 106450

"BKV színvonala is lassan újra a régi"

 

Ez így nagyon nem igaz. Az elmúlt években kimutatható, hogy többen veszik igénybe a budapesti tömegközlekedést, mint 5-6 éve. A jegy, és bérletek eladásának száma évről évre nő. Az elmúlt 5 évben meglehet nézni, hány darab alacsony/magaspadlós buszt sikerült felújítani, és rengeteg járműbeszerzés történt az elmúlt években. Az utastájékoztatás a FUTÁR-ral kijelenthető, hogy nagyon jó, és magas minőségű. Az elmúlt években észrevehető, hogy a BKK figyelembe veszi az utasok érdekeit, és ahol, vagy amin tud változtat is. Rengeteg tömegközlekedési nagyprojekt is megvalósult az elmúlt évek alatt. Vagy csak gondoljunk arra, hogy mennyi járatkimaradás volt anno, mára ez a jelenség teljesen elképzelhetetlen. 

Lehet, hogy régen volt, és már nem nagyon emlékszünk, hogy mi történt 2010 előtt, de azt bátran kijelenthető, hogy rengeteget emelkedett a budapesti tömegközlekedés színvonala az elmúlt pár évben.

 

"Ráadásul már azokat az ágazatokat is kezdi érinteni a dolog, amiben valóban nagy fejlődés látszott: a nosztalgiaüzemet"

 

A nosztalgia üzem még mindig magas színvonalú, és valóban sokat fejlődött. Rengeteg nosztalgia járműve van Budapestnek, még a többi nagyvároshoz viszonyítva is. Nagyon népszerű, hogy most már szinte minden kellemesebb tavaszi-nyári-őszi hétvégén van pár nosztalgia vonal menetrendszerűen, amelyet sokan igénybe is vesznek. Attól, mert a 840psz. Ziu eladásra került, ugyanúgy magas színvonalú, és fejlődő a nosztalgia üzem Budapesten. 

Előzmény: Törölt nick (106448)