hayalilo Creative Commons License 2016.08.21 -2 0 378697

Na, lesbia drága: világítsuk csak meg az aljaskodásod valódi hátterét:

 

AKCIÓ:

 

Abszolút Igazság  2015-08-05 11:33:30 315577

"Szerintem a leheto legrosszabb helyzet, amibe egy no kerulhet, ha anyagilag fugg egy ferfitol. 

 

Ennek ellenére gőzerővel keresitek a gazdatestet, ki érti ezt?:)"

 

Nyilván olyan férfit és olyan feltételeket keresnek, ahol a fizetés nem a férfi akaratától függ...

 

A férfi fizet, ha kedve tartja = anyagi függés

A férfi fizet, mert muszáj neki = egyenlőség

 

Vagyis: a talpig jellemes úriember szerint A NŐK GAZDATESTET KERESNEK MAGUKNAK. Tehát: a példány szerint A NŐK PARAZITÁK (a fröcsögés további részei már szóra sem érdemesek)

....

Nos, ezt kellett volna lehajtott fejjel, szepegve, megfélemlített csicskaként szó nélkül hagyni. Nem történt meg, és soha nem fog megtörténni.

 

REAKCIÓ

 

hayalilo 2015.08.05 
0 0 315579

A "gazdatestet" (szégyelld magad!) ti keresitek, ha már, egyáltalán. A génjeit tovább adni szándékozó férfi bizonyos értelemben "genetikai parazita": ahhoz, hogy utódhoz juthasson, egy nő testébe kell juttatnia a génjeit, amelyben aztán parazitaként élősködnek.

.....

 

(Teszem hozzá: a megállapítás biológiai értelemben a legteljesebben igaz. Ha a férfi nem helyezné át a génjeit egy másik ember: a nő testébe, lehetetlen volna a számára továbbadni azokat. A nő teste tehát a szó legszorosabb értelmében GAZDATESTKÉNT funkcionál - és ez csak annak a számára nem világos, aki: vagy abszolút rosszindulatú, vagy hülye.)

.....

 

 

AKCIÓ

Szajkó Hukky  2015-05-07 22:54:49 304129

Nem, cucika!

Egyszer voltam hülye, még nagyon régen. De egy magadfajta hülye és gátlástalan parazita fölnyitotta a szemem.

És azóta dolcsevíta, nóta-móka-kacagány, haváj.

 

Figyeljük csak! Az Igen kedves Ovltárs minden aggály nélkül ezt írja a beszélgetőpartnerének:

"De egy magadfajta HÜLYE ÉS GÁTLÁSTALAN PARAZITA"

 

Ezt a megsértett nem inkasszálja szó nélkül (elvárhatja azt bárki???) és reagál

 

...

REAKCIÓ:

 

hayalilo 2015.05.07 
0 0 304133

Hülye voltál és maradtál - plusz értéktelen és silány portéka. Édes jó anyád a gátlástalan parazita, amúgy: mert aki ilyet potyogtat ki, az nem a világ hasznára teszi. Gyűlöletbeteg senkiházi: mit ér, aki egy rossz életélményből nem tud feltápászkodni és négykézláb marad??? Egy rézgarast se. Pfffff....

 

Igen kedves Olvtárs talán nem tudta, hogy gátlástalan parazitának nevezni a beszédpartnerét bizonyos vonzatokkal jár?

 

hayalilo  2015-01-16 17:53:40 293283

Figyelj ide, te gátlástalan ostoba:

 

elsősorban is: értetlenül állok az előtt, hogy engedheti meg az INDEX és a T. MODERÁCIÓ, hogy egy akármilyen user eleve, - nekifutásból - "majmockázza" azokat a - nem megélhetési bűnöző, nem parazita életmódú - olvtársait, akik más nézetrendszert képviselnek. A feministát, amelytől a nevezett user - megnyilatkozásai alapján - pszichotikusan, babonásan, irracionálisan retteg. Magánügye. Gondolkodhat homlokegyenest másként, opponálhat is kedve szerint, de ahhoz senkinek, neki sincs joga, hogy "vita" örve alatt az első pillanattól- bárki nőnemúvel, bárki feministával kezdett párbeszédek első pillanatától - fölényeskedéssel, sértésekkel, vastag és durva személyeskedésekkel támadjon az ellenoldal képviselőire. A szóban forgó usernek érvei nincsenek: imamalomként ismételgeti a gyerekesen dühös sértéseket, (ha pedig hasonlót kap vissza, mert kiprovokálta, szemforgatóan visítozni kezd, hogy "jaj! Őt bántják!!") tételes, magyarázó válaszok kérésére a füle botját se mozdítja, sőt odáig ragadtatja magát a gátlástalanságban, hogy egy jobbra érdemes, bevallottan beteg olvtársat - egy másik olvtárs: jelen esetben személyem - kerítőként történő "ajánlgatásával" manipuláljon és hasonlóképp gátlástalan "elvtársai" röhögésének tárgyává tegyen. Milyen alapon akar "vitatkozni" bárkivel az, akinek nyomokban sincs erkölcsi érzéke?? 

 

Hogy van ez, Tisztelt Moderáció? Vajon mi az INDEX? Civilizált publikus fórum, van legalja faluvégi kocsma????

 

Ha pedig nem hagysz fel ezzel a STÍLUSSAL ÉS HANGGAL, egyenesen a moderációs topikba másolom a kérdéseimet. Nekem nem oszt és nem szoroz, ha kitiltanak innen, tehát rohanhatsz Ponciustól Pilátusig, a fejedre is állhatsz, de vess véget az ámokfutásodnak, amíg nem késő.  

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (378657)