gabeeen Creative Commons License 2016.08.14 0 0 25166

"A helyszini felmérés alkalmával tájékoztattam a "szakembert", hogy a nyilászárókat úgy mérjék fel, hogy a beépítést követően a jelenlegi burkolatra egy új burkolat fog kerülni. A nyilászárók elkészültek a beépités megtörtént első ránézésre az erkélyajtó alatt az új burkolatnak megfelelő helyet hagytak. Pár nappal később vettem észre, hogy abban az esetben, ha az erkély ajtót kinyitom, már nincs akkora hely, hogy alatta egy új burkolat elféljen mint később kiderült a bejárati ajtó esetében ugyanez a helyzet. "

Megadtad a felmérőnek hogy mennyit számoljon az új burkolással?

Az hogy pontosan aljzat és más egyebek figyelembe vételével mennyit kell pontosan vissza számolni szerintem nem az ablakos felmérő dolga. Ezt érdemes előre megbeszélni azzal aki a burkolást és szükség esetén az aljzat kiegyenlítését végzi.

Amennyiben nem nyílnak ki az ajtók az burkolásnál akkor a régit fel kell vésni ezen már nem tudsz mit csinálni, mer jóval kisebb és olcsóbb munka mint új nyílászárókat gyártatni.

"A másik kérdésem, hogy falsikra szereltettem az ablakot tekintettel arra, hogy a ház kívülről kap egy 12 cm-es grafitos szigetelést, nem igazán értem hogy miért kívül van a szunyogháló és belül a roló hiszen normál esetben ez fordítva kellene hogy legyen"

Kombi redőnyöd van? Mert akkor valóban a belső nútban kell futnia a mobil rovarhálónak és a külsőben a redőny lamelláknak.

Előzmény: P.Jutka (25165)