szkitty Creative Commons License 2016.08.13 0 1 25668

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

 

15 SVÁB juhról (cikta)  van szó. Mindez egy SVÁB faluban.

 

 

Solymár. 15.számú bejelentés/feljelentés. Picit sem részrehajló Hivatal. Na, ezért mennek el az állattartók Piliscsévre, Kesztölcre, Pilisszentivánra, stb...Nem fogok elmenni, ha a fejük tetejére is állnak! 


Szerintetek most mit kéne csinálnom? Hiába olvasom el ezerszer a határozatot, biztosan én vagyok csökött agyú, de nem értem.

 

Alapparaméterek az értelmezéshez:

- Solymár, Hold utca, mezőgazdasági övezet

- a két ingatlan nem határos egymással, közben van egy út, erre van egy villanypásztor- kapu kialakítva, hogy be lehessen menni az állatokhoz :)
- a Panaszos évek óta nem jár ki, idén jelent meg, valaki jelzett neki.. Méteres parlagfű és gaz volt mindig a területen (gondolom, most kapott egy fülest, hogy sos kaszálja le. Igaz, csak aug.ban tette meg, de ő biztosan nem kapott bírságot..)
- a Panaszos ingatlana nincs bekerítve
- a birkák nem voltak/vannak az ő területén (ha lettek volna, nem nő egy méteresre a gaz...)
- valóban át tudnak menni a birkák a panaszos ingatlanára -vagy bármelyik másik, bekerítetlen ingatlanra - , ha 1/ valaki direkt kinyitja a villanypásztort és 2/ direkt odahajtja őket, keresztül az úton...)

 

Feljelentettek már azért, mert közegészségügyileg veszélyesek a birkák, hogy nem szedem össze esténként a legelőről a birkakakit, hogy kukorékol a kakasom és hogy nincs fürdőszobája(ez komoly!) a disznónak.

Tavaly a hivatal ügyintézője közölte, hogy éheztetem az állatokat, mert novemberben csak széna és víz volt előttük a legelőn.