iimi Creative Commons License 2016.08.09 0 0 40309

Köszönöm a választ.

 

Értem, szóval a patkány ekkora probléma.

Azt hittem ha nem jut be a ketrecbe, csak kívül ólálkodik akkor a nyulakat nem zavarja.

Gondoltam ha van is patkány, mivel nem jut be, a nyúl megszokja a jelenlétét. Biztosan van a környéken egy két példány, mert fogtam már, meg van hol megbújjon nálam is, a szomszédoknál is van elhanyagolt zóna, régi 20 éve nem használt csűr tele-tele lomokkal.

 

Az ötből csak három a fajtatiszta kettő "parasztnyúl"...

A fajtatiszták közül van egy lepketarka aki eddig kifogástalan volt... olyan jámbor nyugodt nyúl... mikor már azzal is probléma volt gondoltam, hogy valami külső befolyásoló tényező lehet, csak nem tudtam rájönni mi az.

 

A patkányokat egereket eddig nem nagyon irtottam méreggel... Kicsit félek a méregtől, mert a patkány nem jut be de az egér igen. Nem hordják be az egerek a mérget a lábukon... hasukon...

Gyermekkoromban volt sertésünk és nem egy alkalommal történt, hogy szomszédba mérgezték a patkányokat azok meg behordták magukon a disznók etetőjébe és megdöglöttek a disznók is.

 

Akkor még egy kérdés, a kutya mennyire gond? Van a szomszédba de azt nem látják a nyulak viszont halhatják, kb 20m tőlük. Nyugodt egy állat az is, ritkán ugat... 

Előzmény: kemorgo (40308)