kri78
2016.08.08
|
|
0 0
822
|
A Dolphin árához képest teljesen rendben van. Egyszerű, de nagyszerű. Mi a 3.emeleten voltunk. Totál panoráma. :) Mondtam a férjemnek megérkezéskor, hogy kapaszkodjon a bőröndbe, én viszem az apró cuccokat. És tádááám...volt lift. :) A fürdő kicsit régimódi a zuhanyfüggönnyel, meg a plafonja nem volt szép látvány, de ezen kívül minden rendben. Naponta takarítanak, kiviszik a szemetet. Nálunk a kezdéskor nem volt törölköző, de a hét második felében kaptunk. Valószínűleg lemaradt a turnusváltós takarításnál. Egész Pigadia nem nagy. Amire azt mondták, hogy távoli super market, mi oda mentünk elsőre....véletlenül. Egyébként elmondja majd az idegenvezető, hogy gyrost pitában a szökőkutas utcában lehet kapni. Nos, onnan elindulva jobbra volt a mi legkedveltebb üzletünk. Ariadné volt a neve. Nagyon segítőkészek az eladók. Zárás előtt 2 perccel is kiszolgáltak készséggel, az utolsó napon, helyi termékeket keresve telefonálgattak nekünk, hogy hol kapjuk meg. :) Egyébként nem láttunk nagy eltéréseket az üzletek árai között. Mi vittünk itthonról egy üveg vizet, így este nem kellett ezzel bíbelődnünk.
Nem tudom, mennyiért lehet az Ibusztól bérelni. Mi igyekeztünk kerülni a közvetítős dolgokat. Ha mentünk volna hajózni, akkor se Ibusszal. Vagy legalábbis nem náluk befizetve. A kikötőben áll a Sofia my love hajó. Ugyanaz a program és 35 helyett 25 euró. Idegenvezetés pedig minimális ezen az úton. |
Előzmény: szekery (821)
|
|