Fatboy Slim Creative Commons License 2016.08.05 0 0 2124

Felkészítettetek alaposan.

Előtte - ha minden igaz - lesz vagy egy lengyel, vagy egy finn rövid, vagy hosszú vállalásom az összehasonlításhoz.

Annyit elértetek a nagyon korrekt leírásokkal, hogy itt semmi kedvem ne legyen dolgozni. Ma, meg úgy egyáltalán. Kezdem elveszíteni minden motivációmat, ami itt tart.

Egyébként, nem vagyok egy utálkozó típus, plusz szeretem a hazámat, de amit kint a pesti utcákon, a metrón, a tereken, a munkahelyeken tapasztalok, az egyre elviselhetetlenebb. Mérhetetlenül leamortizálódtunk.

Mondom ezt azzal együtt, higy 2 éve brittonokkal volt "szerencsém" nyaralni Spanyolo.-ban, azokból is a melósokból, agyontetovált, sörhasú, sültkrumplievőből. Rettenetes arcok voltak, vér suttyók, igazi csőcselék Newcastleből, Poolból, manchesterből, Portshmoutból, Cardiffből, stb., de mégis olyan jókat ittam velük, a srácaink meg billiárdoztak... beszűkült témakörök voltak, de nagyon nyitottak voltak.

Itthon most szerintem nagyon nagy a gáz.

A minap olvastam, hogy összesen 700k magyar dolgozik küldölfön, ebből 300k Angliában. Ez a szám még egy darabig arányosan fog növekedni.

Olyan kíváncsi lennék az általános okokra, miért dönt úgy egy hazánkfia, hogy máshol jobb lesz neki... Nem az általánosokra...

Előzmény: chalmers (2123)