bádogember86 Creative Commons License 2016.08.04 0 0 15287

Sajnos egyetlen mondatodba sem lehet belekötni... :(

Javítóként én is kerestem/keresek munkatársakat de az első kérdés; "mennyit fizetsz?". Nincs ezzel sem semmi gond, de előbb had lássam már hogy mit tudsz? :) 

Mindenki sokat szeretne keresni, én is de hiába van '83-as mestervizsgád ha egy modern autó ajtókárpitját cafatokban tudod csak leszedni. Ez is egy olyan szakma ahol folyamatosan fejlődni és tájékozódni kell. Dolgoztam olyan márkaszervízben ahol olyan gépparkvolt hogy rendesen reggel rádköszönt, csak a ponthegesztő volt 3,5milla de a kolegák mégis lánggal tették fel a küszöböt "mert régen is így csináltuk". Mindíg morogtak ha tanfolyamra kellett menni, én meg a "maszek" világban pont ezeket sírom vissza.Nyitottnak kell lenni az új technológiákra mert lassan egy lökhárító leszerelés egy laikusnak egy napos kihívás lesz, azt meg ugye ki fogja kifizetni ha egy napig pöcsölsz mert lövésed sincs. 

Én az ilyen tájékozott szakikra értettem hogy megélnek itthon. Szerintem az hogy valaki milyen szakember lesz az nagyban függ persze a saját szorgalmán, de a munkahelyi elvárásoktól is. Nálunk az első umkahelyen hat (6) lépcsős minőségellenőrzés volt, nem volt olyan hogy "jó az úgy" mert visszahozták az ellenőrök. Valamilyen színten abban szocializálódott az ember és az lett a normális (szerencsére). 

Előzmény: mykeman72 (15282)