Törölt nick Creative Commons License 2016.08.01 0 0 3

Kösz, ezt nem tudtam, érdekes! Még nem sok érdekességet gyűjtöttem össze az olimpiáról, mert valahogy mindig úgy ragadt meg bennem, hogy nem adják le az összes meccset, hanem részleteket, emiatt nem lehet végignézni az egész sorozatot. Ahogy néztem a heti tv-műsort, mintha óránként, másfél óránként lennének meccsek az M4-en, tehát nem adják le most sem végig. Egy körkapcsolás jó lenne az átfedések idejére. (De ugyanez volt bárhol, asszem egy asztaliteniszt se tudtam rendesen végignézni. Csak a vízi- és kézilabdát...)

 

Amit láttam érdekességként, és le is írtam, hogy 1980 óta változatlan a lebonyolítás. Ez a vb-k, de főleg az eb-k miatt számomra egyrészt meglepő, másrészt támogatandó. Nincs mindenféle hivatkozás, hogy kevés a meccs, sok az ország, vagy bármi, hanem ez van, és kész. Egy napon vannak a meccsek, és kész. 2 hét alatt letudják az egészet. Semmi csilivili.

 

Viszont az érdekelne, hogy itt pl. lehet-e sört inni a lelátón? Vb-ken (FIFA) lehet, eb-ken (UEFA) nem. Itt a NOB mit mond?

 

A braziloktól sokat várok, de tőlük mindenki. Mindegyik európai is szimpatikus. Egy-két csapat bekerülését még emésztgetem, de biztos jó így. :)

Előzmény: F1 Hierro (2)