Törölt nick Creative Commons License 2016.07.31 0 0 2

Nem tudom, h ez lehetséges-e, de itt megismételném az "Idősek ápolása" c. topicban tett felhívásomat. Mert az a helyzet, h nem vagyunk idősek. Negyvenes házaspár vagyunk. Jó lenne valaki, aki betársulna a teherviselésbe lakhatásért cserébe. 

 

Ittlakásos Segítséget keresek!

 

A férjem négy-végtag-bénult. Én gondozom 24-ben. Magam mellé keresek segítséget ittlakással, rezsifizetéssel, dolgozó nő személyében.

 

A munka:

 

Heti váltásban hétfőtől péntekig, egyik héten a kora reggeli, másik héten a késő esti órákban kellene a férjem felkelési, illetve lefekvési procedúráját végezni.

 

Reggel: Elfordítás, pisi-kaki, mosdatás, öltöztetés kiültetés elektromos kerekesszékbe. 2 óra

 

Este: Minden másnap fürdetés, kifektetés, átöltöztetés, átmozgatás, pisiltetés, elfordítás. 2 óra

 

A lakhatás: Budapesten, jó közlekedéssel, kocsibeállóval apró, de egy személynek kényelmesen lakható kis lakást adunk bérbe a gondozásért cserébe. A lakásért havi 20 000 Ft rezsit fizetni kell! Az önálló lakás új építésű, új bútorokkal berendzett (igény szerint). Picike teakonyhából, zuhanyzós fürdőből, és egy kis világos szobából áll. Mosógép van.

 

A kisegítő munkára azért van szükség, hogyha velem valami történik (baleset, betegség, stb...) legyen, aki el tudja látni ezeket a feladatokat. Természetesen ez esetben az ingyenes lakhatás mellé honoráriumot biztosítunk. De reméljük, h ilyesmi nem fog bekövetkezni. De, ha mégis, akkor szeretnénk egy kiszámítható, felelősségteljesen gondolkodó, elkötelezett lakót a kis lakásunkban tudni.

 

Komoly, biztos munkahellyel bíró, megbízható, egészséges, független jelentkezőt várunk. 

 

A 0670-500-80-10 telefonszámon várom a kedves jelentkezőket!