Homo mirabundus Creative Commons License 2016.07.31 0 0 4631

Értjük, és aligha van olyan, akit ne csábítana az ár, ha 50D-t keres..

  Csak az jeleztük: 60-90e között nagyon jó állapotú, kevés expós és hibátlan 50D-t kaphatsz (az enyém disznósajt!). Ennél viszont az előzetes átvizsgálás megúszhatatlan. A szervíz-árakra János már adott egy előzetes becslést, neki hihetsz látatlanban, ezt itt sokunk szavatolja! - és ha a tól-ig tartománynak nem az alsó felében lesz a vége, már nagyot buktál (és emiatt még az eladót sem hibáztathatod, hiszen ezt most már előre tudhatod!), nem beszélve arról, hogy miről csúszhatsz le miatta.

  Így nem sokat nyom a latban, hogy a hiba miatt milyen mértékű a discount a vázra, mert nem tudható előre, mennyivel kell majd valóban számolni.

 

 (Amit írsz a jelenség lefolyásáról, kisértetiesen hasonlít arra, amire én is emlékszem - valahonnan csak kellene egy életerős akkut szerezni a próbához, ne egy nyolcszázszor-kétezerszer újratöltöttel tesztelj... Ám erre is egy tiszteséges átvizsgálás adná meg a megbízható választ, ami esetleg mást (is) eredményezne, de minimum egy kitakarítást jelentene - de éppen azért kellene, mert szvsz te sem szeretnél feleslegesen költeni!)

Előzmény: erno68 (4630)