Tojglius Creative Commons License 2016.07.29 0 0 25479

hát ártani biztos nem fogsz vele... ha ez nyugtat meg, akkor tiltakozni senki se fog a szervizben, hogy szeretnél pénzt költeni náluk... :)

Sztem amúgy, ha a kevés (bár 15e nem "kevés, inkább átlagos :D) km gyakran lesz rövidutas-hidegmotoros-hegymenetes vagy ha a 7év gariidőn túlra is számolsz az autóval akkor megérheti, lehet én is ezt csinálnám (mivel nálunk lakhelyből/használatból adódóan kódolt a gyakori rövidtáv-hegymenet-hidegmotor járás...) 

De az is igaz, hogy ha az autó "okos" is és striguláz/figyel az olaj elhasználódásra, ahogy a cikkben írják (KIA-nál nemtudom, hogy hogy van :D), akkor lehet, hogy elég azt nézni...

de GAgyixyxy sorait végiggondolva erre vonatkozóan:

Azt nehezen tudom elképzelni, hogy ha az autó okos és figyel és jelzi, hogy márpedig kell az "idő előtti" olajcsere, akkor egy ebből eredő/erre visszavezethető bármilyen motorhiba esetén mennyire lesz korrekt és vállalja el garanciális javításként az a szervizes aki erre szóban azt mondta, hogy nemnézzükleszarcsi...

kis hazánkban sajna életszerűbb az, hogy "sajnáljuk, nem garanciális, mivel a computer szerint volt ilyen üzenet, ezt ön figyelmen kívül hagyta, így a javítási költség 160e+áfa... a kolléga sajnos rosszul mondta, de azóta már nem dolgozik nálunk..."

Előzmény: cápaFeri (25473)