IX. Fórum tali
2016. július 29-31
Még 1 nap
Mi már lent vagyunk, így van némi infó innen lentről.
Előszőr is kiba...t nagy zöld terület.
A sporthorgász tó csak önmagában 48 hektár.
Régen strand terület volt, viszont nincs fürdés lehetőség, mivel éves szintem 1 millát kérnek a kétszeri vízbevizsgálásért, így tilos a kis tóban fürödni, elméletileg.
Hűtő:
Szobánként nincs hűtő :( , annyit tudtam mókolni, hogy a 3 db kishűtőbő ( kb 50-60L-es és egy nagyhűtő ( 120L-es)-ből megkaptuk az egyik kicsit és a nagyot, melyek a lenti folyóson vannak elhelyezve, de igény szerint felvihető a fenti csapatnak.
A hétvégén osztozunk a panzión egy baráti társasággal akik úgy 20-25-en lesznek. Sikerült beszélni az Ő szervezőjükkel, hogy ne legyen probléma a bográcsozás, vagy sütögetés kapcsán.
Itt a pavilon megosztás a fontos.
Sajnos alapból mi nem férnénk bele, így a másik csapaté lenne, mi meg megkapjuk az étkezőt,
mely jóval nagyobb, viszont ablakokkal van körbevéve. A hátránya, hogy majd a végén ki kell takarítani és rendbe kell vágni a helységet magunk után, vagy különben nem kapjuk meg.
Pár kép még:
A szobák szépek, ágyneművel, huzattal,WC papírral, TV-vel (4 csatorna) törölközővel ellátott helyiségek.
Van ahol francia ágy van és úgy pótágyazható.
Bolt van a faluban ami 17 óráig van nyitva, illetve innen 6,7 km-re van Őrszenpéter ahol van Coop, illetve ahhoz hasonló helyi beltenyészetes élelmiszer bolt hentes részleggel.
Beltenyészet árai:
- COCA Cola 1,25L: 299,-
- Tojás: 399,-
- tasakos rizs: 199,-
- paradicsom:419,-
- Sio baracklé 1L: 349,-
Szobákban kis méretű kukák vannak.
Aki tud, hozzon magával hosszabbítót és elosztót, mert szobánként kb 2-3 konektor van. Án is otthon hagytam, meghát a sütögetéshez ki kellene vinni a delejt.
Mi pénteken átugrunk a szomszédba fürdeni egyet, tervek szerint úgy 15-17 óra között jönnénk vissza.
A portás/gondnok aki a kulcsot adja:
+36-70-391-4777 Gaál Eszter
Szobák kiosztás amire emlékszem:
- Őrmi 3 szoba
- Zolysys 7-es szoba
- Dupepe 8-as szoba
- Jena 10-es szoba
- Martinka 11-es szoba
- Ádi 5-ös szoba
- Omada 5-ös szoba
Szücsatiéknak és Biluxéknak ha jól emlékszem két-két szoba van egymás mellett az emeleten.
a többiekét majd Eszti megmondja.
Német a tulaj, így ha valaki tud németül dumcsizhat vele.