Nixi13 Creative Commons License 2016.07.27 0 0 1353

Nagyon szuper, hogy így tudod irányítani, sok munka van benne. Ügyesek vagytok! Azt megkérdezhetem, hogy milyen gyakorisággal foglalkozol vele? 

 

Rendszeresen hordtunk ki neki friss csapvizet, háromféle vödörbe is, és egyszer csak úgy döntött, hogy medence hiányában mostantól az egyik vödörből hajlandó lesz inni. :D Egyszer csak az egyik vödörbe vittem vizet, és elkezdett puffogni, hogy már pedig ő azt nem issza meg... átment a kedvenc vödréhez, és azt döntögette az orrával, mert volt benne egy hatalmas bogár... nagyon látványosan jelezte, hogy ő abba a vödörbe kér friss vizet. Vittem is neki, és rögtön megitta az egészet, a második fordulót is. Azóta csak abba a vödörbe viszek neki, és meg is issza szerencsére. Viszont most újra felállítottuk a medencét, és inkább onnan iszik, még ha most abban is "csak" csapvíz van, úgyhogy nem biztos, hogy a víz minősége a problémája. 

 

Fedeztetés-vemhesség témában igazából az érdekelne, hogy én szakértelem nélkül vállalkozhatok-e rá. 

Pontosan mikor kell fedeztetni, hogy jól sikerüljön a dolog? Honnan tudom, hogy sikerült-e? 

Vemhessége ideje alatt mire kell odafigyelni? Orvossal kell-e nézetni vagy bármiféle orvosi ellátásra szüksége van-e ez idő alatt? 

Ellésnél milyen fajta részvétel szükséges? 

Sok a kérdés bennem, de nagyon örülnénk egy kis csöppségnek a jövőben.:)