pappkri Creative Commons License 2016.07.22 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek.

 

Van egy 5 hónapos cirmos macskánk, akit kiskorában fogadtunk örökbe. Nagyon kedves, és az első pillanattól kezdve szobatiszta volt. Júniusban elutaztunk 10 napra, és a cicát nem tudtuk elhelyezni senkinél, de a szomszéd átment hozzá naponta 2-3-szor, megetette és pátyolgatta.

 

A távollétünk alatt a macska elkezdte az alom helyett a lakás legkülönbözőbb pontjait használni. Hazatértünk óta igyekszünk extra figyelemt fordítani a cicára, hogy helyre álljon a lelki békéje, de azóta is minden nap találunk kupacokat az almon kívül. Mindeközben szokás szerint jön velünk a lakásban, amerre mi megyünk, dörgölőzik, dorombol, az ölünkbe telepszik - a következő pillanatban pedig megtisztel minket egy kupaccal.

 

Az almot pisilésre használja, néha egy-egy kupacot is elhelyez benne. Viszont a pisit is néha a ruhásszekrényben helyezi el.

A teljesebb kép kedvéért: a cicát a két és féléves kislányunk kedvvért fogadtuk be. Ő eléggé nyúzza a cicát, de a macska elég békésen tűri, nem látom rajta, hogy traumatikus lenne számára a gyerek.

 

Bármi ötletért nagyon hálásak lennénk!

 

Köszönjük!!

Kriszta