Dhomasson Creative Commons License 2016.07.16 0 0 551

Ha haverokról van szó teljesen mindegy mennyitől esik el a költségvetés, vagy hány munkahely szűnik meg.

 

Amúgy igazad van, a nikotinos liquidek miatt amúgy is sokáig csak a külföld volt járható út, nem szoktunk vissza.

Ugyanakkor én több év után pont e héten voltam kénytelen venni 1 doboz analógot, hála kormányunknak. Történt, hogy úgy alakult, hogy egyszerűen 2 hétig nem tudtam megmondani 2 napra előre, hogy mikor, hol leszek, így nem tudtam rendelni a futár miatt, másra sem tudtam bízni. Kifogytam, aztán mehettem trafikba.. 

 

Ilyen alkalmakra tökéletes volt a kisvárosom e-cigi boltja, még ha oxygain viszonteladó is volt. 4,5 év alatt 2-szer mentem oda. De ugye a csodás törvény életbe lépése előtt lehúzták a rolót ők is. 

 

 

Más:
Beszélgettem véletlenül egy gimnazista sráccal, aki e-cigizik. Csodálkozva kérdeztem, hány év után váltott a bagóról. Azt mondja sosem cigizett, ahogy az osztálytársai sem, de most nagyon sokan e-cigiznek nikotinmentessel. Jól leüvöltöttem a fejét, mondván miattatok szopunk :)
De tényleg, azt hittem ezek ilyen mendemondák, hogy a fiatalok rákattannak, de sajnos lehet benne igazság. Inkább vennének rajta sört..

Ugyanakkor ha úgy nézem, hogy ezt próbálják ki 'menőségből' és nem az analógot, akkor ez is egy előnyös tulajdonsága az e-ciginek. És erre rá sem szoknak. Amikor pedig rájönnek, hogy hasznosabb dolgokra is el lehet költeni a pénzt, majd abbahagyják. Nem úgy, mint mi, akik számára már nem igazán volt visszaút.

Előzmény: MortalWombat (550)