Igen. Így van eg a pécsi Ic-ken is. Múlt vasárnap helyjeggyel fellszerelkezve felszálltam Dombóváron. Egy amúgy csinos,inteligensnek tűnő p...a terpeszkedett a helyemen. Jeleztem neki, hogy ide szólna a jegyem, erre ő azt süvöltötte, hogy "senki sem a helyén ül, az övét is elfoglalalták! "Válaszoltam neki, hogy már pedig leülök, még ha ott is marad, de esetleg ( Végigmérve a valóban formás.....Csípőjét, azért adtam neki engedményt, hogy akár az ülembe is ülhet, csak ne nagyon mocorgjon....
Összepakolt, el a helyére kotródott, és a helyén pöfeszkedő afféle falusi rasztafarinak tűnő szintén bölcsészforma alakot elállította. Persze a gyereknek nem is az 1.o-ra szólt a helye, ráadásul Ic pótjegy nélkül utazott...
A kisasszonyról azért kissé lekopott az értelmiségi manír, mert olyan cselédrevűbe illő stílusban , mint egy viceházmesterné kb olyan hangon közölte, hogy a 220V miatt ült oda...Hasonlóan ( Hogy értse...) válaszoltam hogy tózse !
Nem kell megijedni, szólni finoman, majd kevésbé finoman, esetlek a jegyvágó segítségét kell igénybe venni. Tudod ha ahgyod magad nagy ívben tesznek rád, és ki is röhögnek....