Martoneczkyneanita Creative Commons License 2016.07.16 0 0 210

Körzetes betegeket is fogad. Körzeten kívülieket is . Volt aki sopronból ült ott, volt aki fehérvárról, és volt aki Debrecenből!( Na ő  eléggé tolongott előre...) .  Ha van beutalód( bőrgyógyász, háziorvos, sebész, szemész, neurológus, belgyógyász), a műtét teljesen ingyenes.  Ha nincs, akkor elküld előtte egy bőrgyógyászhoz ,aki szintén a honvéd kórházban dolgozik,és szintén TB-s.  :) Nagyon segítőkész. 

Igen, A műtét Tb finanszírozás keretein belül történt meg teljes mértékben, szó nem volt sem az elején ,sem a közepén ,sem a végén bármilyen elvárásról , illetve juttatási célzásól.

Az más kérés, hogy hogy én,mivel elégedett voltam, hogyan "honoráltam a beavatkozást". De ez szerintem mindenkire magára van bízva..

Nekem nagy segítség volt , hogy a három anyajegyért nem kellett 50-60 ezer forintot kifizetni, és nem valami kókler magánban vették le, ahol se szövettan, se kontroll nincs probléma esetén, és ellenőrzésekkor nem húztak még le 5-10 ezer forinttal. Alkalmanként. Én nyilván honoráltam. Nem kényszerből, hanem azért mert elégedett voltam. Mondjuk én az éttermekben, és boltban is adok borravalót . De ez megint csak egyéni. Remélem tudtam segíteni.

Előzmény: boró10 (208)