4557 Creative Commons License 2016.07.15 0 0 1416

Eladó Mamiya RB67-hez:

 

Mamiya Sekor C 4,5/180, gumi napellenző, első-hátsó kupak, szép is és jó is, a frontlencse köré vésett 180-as feliratban van némi esztétikai hiba -mintha valaki belekarcolt volna az 1-es számba. Az üveg és a blende, meg a zár hibátlan. Eladás oka: Inkább a 140-es makrót használom mióta az is van. RZ-vel is működik állítólag, de máshol van a végtelen (megvan vele, az RZ laposabb/rövidebb kicsit) Ára 25000Ft, alkudható (24999-ig :-). Útban van és nem használom.

 

Mamiya RB67 régifajta 645-ös kazetta

Nem tökéletes, de kicsit se. Nyugdíjas Mamiya szerelő 2x cserélt benne szivacsokat, így is megy bele fény ha nem továbbítom rögtön a filmet, és rásüt a nap. Nincs kedvem tovább vacakolni vele meg tesztelgetni-2 éve rakosgatom. (A 2. rossz film után vettem egy másik –újabb SD szögletes-645-ös kazit ) A továbbítás tökéletes, kinézetre tökéletes, a szivacsozás is KINÉZETRE tökéletes, de mivel úgyse jó, beletettem egy kicsit girbegurba síbert, amit amúgy egy tökéletesen működő másik 645 kaziból szedtem ki, tehát nem amiatt ereszt fényt. Cserélhető is bármi fölösleges vacakra hasonló értékben, vagy pedig 5000Ft az ára. Ha nem kell így se senkinek, szeptemberben 1 korsó Guinness lesz az ára (+ lélekemelő beszélgetés).

 

Graflex 22 régifajta tekerős (6x6) rollkazi, Mamiya RB67-re.

OFF _Reámegyen! –Múltkor a Soós Bandi csak nézett, hogy a Graflex RH8 rámegy az RB-re?- kicsit büszke voltam, hogy újat mutattam a Soósnak. Na nem baj, nem bízom el magam. Régen, réges régen  –állítólag- voltak a királyoknak meg a császároknak beépített embereik, akik egy nagyobb díszes felvonulás közben azt suttogták a király fülébe: „Te senki vagy és semmi vagy- csak megtévesztés az aranypalást- az ördög itt jár körbe körülötted, és ha elhiszed ezt akkor el is nyel! Az ördög folyton körüljár és azt nézi kit nyelhet el!”

Ilyen volt a középkor fényképezőgép nélkül, durva, mi???

ON_ Ez se tökéletes. Viszont nem enged be semmi fényt, cserébe számomra kiszámíthatatlan módon egymásra húzza kicsit a képeket, gyakran. Mondanám, hogy inkább 645-ösnek kell komponálni, ha biztos akar lenni az ember. Ezt se nagyon használom. Szintén lehet bármire csere ami nekem tetszik, vagy 5000HUF.

 

Adásvételi szerződést kreatívan írhatunk. Nekem ellenőrizte a ’15-ös papírjaimat a nav, és nem volt ezzel semmi gond. Tudok róla NAV igazolást hozni :-DDD

 

Az említett rollkazik pillanatnyilag pesten vannak, a 180-as Badacsonyban. Jövő hét első felében pesten leszek, de akkor szólni kell vasárnap estig ha valakit a 180-as érdekel pesten.

simonyizsolt kukac gémélpontkom

illetve van telefonom is, de most nem jut szembe a száma

húsz…nemtudom

nyolcvanhét négyhetvennégy hétötvenhárom – ez frankó

OFF

Remélem nem követtem el súlyos stilisztikai hibákat, a pest p-vel direkt volt, csak a PESTI SRÁCOK-at írom nagy betűvel, már ami pestet illeti. (Hol voltak AKKOR 56-ban) a budai úrifiúk?) valamiért mindenki pesti srácokról beszél, talán nem véletlenül?

Nos, mindegy. Őszintén remélem hogy ócska kis nonprofit hirdetésembe nem fog belekötni sem a Rollei nevű ember, sem az ítélőszék, sem ember, sem Isten. (JHW)

Nem. Hiszem.

Legalábbis igyekszem elkerülni, -ahogy Vonnegutt mondta-: „a pontosvessző az irodalom hermafroditája….”

Illetve: sokáig zavart, már megszoktam: május körül a nagyformátum fórumban direkt csapdának írtam be a nagytudású bécsinek, hogy: Várkonyi Nándi dobta ki a szemétbe weöres sanyi lekvárosüveg (?) (elveszett az írás) c. kéziratát.

Igazából abban reménykedtem, hogy valaki tudja: Várkonyi nem lehetett Weöres mestere, mert a haverja volt. Így weöres nem mutathatott be neki semmiféle kéziratot úgy, mint a mesterének. Ergo Várkonyi nem dobhatta ki.

Fülep Lajos dobta ki a „lekvárosüveg” vagy hasonló című kéziratot.Örökre, sajnos.

Olvassátok a  PRIAPOS-t!!!!

De ezt a nagytudású 3sejtésű bécsinek kellett volna tudni…

Nos, nem számít.

Minden hülye hülye

Vagy ha nem hülye, lehet rá törekedni!!!

 

Merry Sorry Christmas!

 

https://www.youtube.com/watch?v=pcLBtRMiyxA