D.I. szm Creative Commons License 2016.07.10 0 1 5355

ki lehet a kapitány a FDjnél?

 

Síkon Bonnet,hegyekben Morabito. Utóbbi egyébként pont az a rutinos versenyző kategória akit hiányoltál. Persze nem GT győztes,de szerintem Evanstól mindent megtanult  amit a GT versenyzésről tudni kell. 

Amúgy ezen a Touron nem a csapat a probléma hanem Pinot formája ami a vártnál sokkal rosszabb. Reichenbach és Morabito is jól mentek a Pireneusokban,hasznosak lehetnének,ha Pinot úgy teljesítene ahogy pl a Romandián.

 

Pinot ma jól versenyzett,de ész nélkül

 

Ez sajnos igaz,a kelleténél jóval többet vállalt,miközben mások szépen tartalékoltak. Elképesztő mit blöfföltek Dumoulin és Rui Costa (mindig is imádtam) is az utolsó előtti hegyen,szépen eljátszották,hogy elkészültek az erejükkel. Roy jól jött volna Pinotnak a mai szökésben,kár,hogy nem bírta a tempót az első hegyen abban a nagy elmenésben.

A pöttyöshöz több dolog is kell. Leginkább Pinot formajavulása,de pl azt is el kell dönteni,hogy akkor Reichenbach megy a top 20-ért vagy segít Thibautnak a szökésekben. Majka valóban kemény ellenfél,de számomra kicsit fura lenne,ha még a harmadik héten is szárnyalna,miközben azért már lenyomott egy Girot...

Előzmény: Törölt nick (5353)