Én nem vásárolok bio élelmiszert, elfogadom, ha valaki igen. Két vállalkozásba látok bele, ezek fedhetetlenek, onnan néha kapok ezt-azt. A termésátlagok olyan alacsonyak, sok a macera, természetes, hogy magas az ár, széles rétegek számára ez nem lesz egyhamar elérhető. Amit eddig írtam nem a bio gazdálkodásról szól, azt Te ragozod. :)
A hozzászólásodra reagáltam, amiben azt írtad, hogy már nem akarsz fajélesztő nélkül, spontán erjedt förmedvényt inni. Kis olasz videóban egy korban hozzád hasonló gazda beszél arról, hogy büszke a gyümölcseire és a megbízható spontán erjedésére, ezt a szemléletet szeretném, ha megismernénk. Nem kell a fejélesztőt kidobni, nagyrészt azt használom én is. De, ha esetleg hozzá jutnék egy kocsiderék vadkörtéhez az Őrségből, ami garantáltan igazi és természetes-organikus, akkor tuti nem oltanám be a föld másik oldaláról érkező ipari vendégmunkásokkal, kíváncsi lennék milyen az eredeti Őrségi vackor pálinka, hogy dolgoznak azok a láthatatlan erők, amik ott élnek a gyümölccsel együtt az idők kezdete óta. Én többek között erről beszélek. Szabolcsi jó szilvához hozzá jutok, majd kóstold meg milyen eredeti, helyi élesztő kultúrájával kidolgozva, ha megyek hozzád, elviszem.