pee she Creative Commons License 2016.07.05 0 0 1530

Nagyon jó olvasgatni az itt zajlott tartogatásokat. Én is játszanék hasonlót valakivel, lánnyal. Most nagyon kell, rengeteg vizet ittam és fognom kell a kezemmel egyfolytában, hogy be ne pisiljek... de úgy is az lesz a vége, hogy bepisilek, zárva van a WC. :))

Viszont a közös játék sokkal izgalmasabb lenne személyes találkozás keretein belül. Van valaki lány Tolna m környékén akit vonz a dolog, akit felizgat, ha egy pasinak nagyon kell pisilnie és az is, ha más előtt tartogathatja?
megmondom őszintén, engem nagyon felizgat, amikor egyre jobban kell pisilni egy lány, nő társaságában és már annyira kell, hogy látszik is rajtam, aztán mondom is, hogy ,,júúj de kell,, de még se megyek WCre és a hölgy furcsán néz rám. Van aki közömbös marad, van aki mondja, hogy menjek el, de vannak olyanok, akiket szemmel láthatóan felizgat a dolog. Csajok társaságában időnként el szoktam szórakozni ezzel. Megtörtént, hogy kicsit túlmentem a határon és, bár nem volt szabad és nem volt tervben, de majdnem igaziból összepisiltam magam, vagy bement egy pici...
Tudom h ez itt nem társkereső, de még is adódik a kérdés, van valaki, aki személyesen játszadozna?

Itt egy kép, amikor nem bírtam tovább: