Sziasztok, ezen a fórumon újként szeretnék egyrészt beköszönni, másrészt egyből egy kérdésem/kérésem is lenne:
ha valaki esetleg tudna egy eladó jó állapotú, beszerelhető M43B16 motort, az szóljon légyszi, nagyon űgy néz ki, hogy szükség lenne rá. '94-es évjáratú autóba kerülne, ha esetleg ez számít. Előre is köszi, ha esetleg valaki tudna ilyenről.
(Kb. másfél éve, több véletlennek köszönhetően "lett" egy 316i kupém, kezdetektől nagyon szeretjük, mert még húszévesen és kissé leharcoltan is "jóautó" benyomását keltette, és a mindennapi agglomerációs-kisvárosi használatban még jobbnak is bizonyult, mint vártam, országúton meg főleg, ott pont jó tud lenni még az is, amennyit ez tud. Ez életem első BMW-je, és bár vezetni szerető emberként előtte is sejtettem, hogy valószínűleg nagyon szeretnék egy ilyet, ez tényleg így is lett már ezzel a nem kifejezetten erőgép autóval is, szóval egyelőre szeretném megmenteni. Nem egyetlen autó szerencsére a családban, meg jelenleg amúgy szépen megy is, azt a kis szépséghibát kivéve, hogy üzemmelegen idén nyár elejére lett egy olyan típusú hangja (a gondos bemelegítések, tízezres olajcserék és a normális minőségű olajak ellenére), ami sajnos előrevetíti, hogy olcsóbb és egyszerűbb lesz teljes cserét csinálni, mint belemászni, és gondoltam, elkezdek érdeklődni.)