a8lang Creative Commons License 2016.06.28 0 0 48494

Közben megnéztem az optimalizálókat, nekem nincs ott lyuk ahová lehetne ilyen kábel lefogatót rögzíteni. Lehet ezt csak az amiknál szokták. Max a lefogatócsavarjánál tudnám valahogy rögzíteni a föld vezetéket. Eddig én is azt az infót kaptam ogy elég a sínvégeket(panelvégeket) összekötni.

Ma kifúrtam 80sínt 70-et 4 helyen a többit 6 helyen, azok mennek a szélekre. Az epdm-ből vágtam kis 3cm-es szeleteket, ez is elég munkás, eddig csak kb 35 sínre ragasztottam fel az epdm csíkokat, még több száz 3cm-es csíkot kell vágjak az 50m-es tekercsből.

Felraktam a garázs tetőre a 4 szélső sínt 6 csavarral. Amibő két sínnél az alsó kettő ami nem szarufába megy az nem fog semmit, mert pont ott a deszka köz. Padláson megnéztem a ház teteéjt belülről, elég elkeserítő, 10cm-es deszkák jó nagy hézaggal közöttük.

Veszek zsibdelyragsztót is ha nincs itthon, az ilyen lyukakat ki kell nyomni, a többi közbenső sínt meg lehet el kell tolni 1-2cm-rel, hogy ne a résbe menjenek a csavarok, majd belejövök.

Holnap folytatom, megpróbálom legalább a garázs tetőt végig sínezni, kell 56db hozzá. Megmértem megint , szerencsére nagyobb mint gondoltam, múltkor nem volt pontos a mérés, így pont felér a túloldalra is a szélső sín meg a végzáró. 13db panel megy egymás mellé 12-13mm-es hézag van köztük a keskeny leszorító ennyit foglal csak.

Előzmény: 1robit (48487)