kmrmtms Creative Commons License 2016.06.27 0 0 1942

Szerintem igen, a hűtő a legnagyobb helyfoglaló. Nem túl kényelmes hűtő nélkül, de azért megoldható még akkor is ha nem sikerül hűtöboxot bérelni. (kisebb kempingekben sokszor normál hűtőgép van, amit amolyan koleszos módra mindenki pakolhat, pl az általam említett Mala Milna is ilyen).

 

Illetve a ruhán is lehet sok helyet spórolni. Szerintem az 5,5 évesetek lába alá (matracok), ülés alá (cipők) is lehet nyugodtan pakolni, meg a két gyerek közé is (mi hálózsákokat szoktunk), a nagyobbnak már lehet kell azért a hely, vagy legfeljebb sűrűbben álltok meg lábat nyújtóztatni :)

 

Ha kombitok/egyterütök van, akkor lehet mennyezetig pakolni (én két csomagleszorító hálót feszítek a hátsó fejtámláktól hátra, hogy fékezés esetén azért ne essen előre semmi se, illetve a csomagtartóból se essen ki semmi, amikor felnyitom :)

Mi kosarakat, rekeszeket, bőröndöket nem használunk, a legkissebb helyre is (még pótkerkébe is) teszek valamit.

 

Kaját se feltétlenül kell vinni, lehet helyben venni (még ha drágább is, azért egy tetőbox bérlésének árából szépen lehet gazdálkodni).

 

Csinálj próbapakolást, amikor új dolgot veszek még most is csinálok egy ilyet, hogy ne utolsó éjjel derüljön ki, hogy gáz van.

 

 

Amúgy amikor már tele van, akkor még valahonnan tuti előkerül 2 táska, aminek a tartalmát még valahogy mindig sikerült bepaszírozom a kocsiba.

 

Tök fellelkesedtem, már alig várom, hogy szabin legyünk és induljunk kempingezni. Valaki írta, hogy már hetekkel előtte erről beszélnek a gyerekek, nálunk általában karácsony után kezdik emlegetni a nyári kempingezést.

Előzmény: Kookaburra (1941)